Socktoberfest: 4 manieren om teen-op sokken op te zetten

Socktoberfest: 4 manieren om teen-op sokken op te zetten

Misschien vind je het leuk om elke meter sokkengaren te gebruiken. Misschien wil je onderweg je sokken passen. Of het kan zijn dat Kitchener stitch je netelroos geeft. Er zijn veel redenen om teen-sokken te breien. Probeer een van deze vier teen-op-sok opzetmethoden en vind je favoriete pasvorm. We kijken naar de Turkse / oosterse teen, de vierkante teen en de korte rij teen.

Misschien vind je het leuk om elke meter sokkengaren te gebruiken. Misschien wil je onderweg je sokken passen. Of het kan zijn dat Kitchener stitch je netelroos geeft. Er zijn veel redenen om teen-sokken te breien. Probeer een van deze vier teen-op-sok opzetmethoden en vind je favoriete pasvorm. We kijken naar de Turkse / oosterse teen, de vierkante teen en de korte rij teen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*