Gratis tot 3 april 2019 Breipatroon voor Journey Socks – Een delicate kabel …

Gratis tot 3 april 2019 Breipatroon voor Journey Socks - Een delicate kabel ...

Gratis tot 3 april 2019 Breipatroon voor Journey Sokken – Een delicate kabel â € ˜reizenâ € ™ over de wreef van deze sok, terwijl een opvallend diamantontwerp interesse toevoegt aan de achterkant van het been. Maten S, M, L. Ontworpen door Colleen Abbot die dit aanbod doet ter ere van het herstel van haar man na een ongeval.

Gratis tot 3 april 2019 Breipatroon voor Journey Sokken – Een delicate kabel â € ˜reizenâ € ™ over de wreef van deze sok, terwijl een opvallend diamantontwerp interesse toevoegt aan de achterkant van het been. Maten S, M, L. Ontworpen door Colleen Abbot die dit aanbod doet ter ere van het herstel van haar man na een ongeval.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*