Gratis breipatroon en video's voor Easy My First Socks – Stap voor stap expert i …

Gratis breipatroon en video's voor Easy My First Socks - Stap voor stap expert i ...

Gratis breipatroon en video's voor Easy My First Socks – Stapsgewijze deskundige instructie met geschreven patroon en 6 video's van ontwerper Marly Bird om eenvoudige manchet-down sokken met hiel-flap in dames- en herenmaten te breien. Damesmaten 5-12, Herenmaten 6-15 Kamgaren garen. #knittingtips

Gratis breipatroon en video's voor Easy My First Socks – Stapsgewijze deskundige instructie met geschreven patroon en 6 video's van ontwerper Marly Bird om eenvoudige manchet-down sokken met hiel-flap in dames- en herenmaten te breien. Damesmaten 5-12, Herenmaten 6-15 Kamgaren garen. #knittingtips

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*