Loom Knitting for Mommy and Me

Loom Knitting for Mommy and Me

Loom Knitting for Mommy and Me – Maak weefgetouwgiften voor alle moeders, baby's en kinderen in je leven! De vrolijke ontwerpen van Kathy Norris zijn mode-accessoires in verschillende maten en een schattig kussen met sokkenaap dat perfect is om te knuffelen. 10 ontwerpen voor beginners tot gevorderden, met lichte of middelzware garens: enkelbanden, slungelmuts, kap, sjaal met capuchon, sokkenaapkussen, elfhoed, babyjasje, vingerloze wanten en babysokjes (gestreepte en gegolfde stijlen). BONUS…

Loom Knitting for Mommy and Me – Maak weefgetouwgiften voor alle moeders, baby's en kinderen in je leven! De vrolijke ontwerpen van Kathy Norris zijn mode-accessoires in verschillende maten en een schattig kussen met sokkenaap dat perfect is om te knuffelen. 10 ontwerpen voor beginners tot gevorderden, met lichte of middelzware garens: enkelbanden, slungelmuts, kap, sjaal met capuchon, sokkenaapkussen, elfhoed, babyjasje, vingerloze wanten en babysokjes (gestreepte en gegolfde stijlen). BONUS…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*