Parker Cable Socks-patroon van Lakeside Loops

Parker Cable Socks-patroon van Lakeside Loops

Dit gekke knusse sokkenpatroon met haakpatroon maakt 11 verschillende maten, variërend van baby tot volwassen maten voor mannen / vrouwen. Ze zijn dik, stijlvol en zorgen ervoor dat iedereen deze winter warm aanvoelt! De sokken worden vanaf de teen bewerkt en de hiel wordt tijdens het werken zelfs opgewerkt!

Dit gekke knusse sokkenpatroon met haakpatroon maakt 11 verschillende maten, variërend van baby tot volwassen maten voor mannen / vrouwen. Ze zijn dik, stijlvol en zorgen ervoor dat iedereen deze winter warm aanvoelt! De sokken worden vanaf de teen bewerkt en de hiel wordt tijdens het werken zelfs opgewerkt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*