Hoe u het diagonale ribbelsteekpatroon breit

Hoe u het diagonale ribbelsteekpatroon breit

Ziet eruit als kabels en perfect voor beginnende breiers. Dit eenvoudige gebreide diagonale ribbelpatroon wordt bereikt met slechts een eenvoudige herhaling van breisels en averechte steken. Ontvang gratis breipatroon, grafiek, foto's en video-tutorial van Studio Knit. #StudioKnit #knittingvideo #knitstitc

Ziet eruit als kabels en perfect voor beginnende breiers. Dit eenvoudige gebreide diagonale ribbelpatroon wordt bereikt met slechts een eenvoudige herhaling van breisels en averechte steken. Ontvang gratis breipatroon, grafiek, foto's en video-tutorial van Studio Knit. #StudioKnit #knittingvideo #knitstitc

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*