Gratis breipatroon voor zijwaartse exotische whirlpool sokken breien plat

Gratis breipatroon voor zijwaartse exotische whirlpool sokken breien plat

Gratis breipatroon voor zijwaartse exotische whirlpoolsokken – Biais kousenband sokken gebouwd door zijwaarts plat te breien met een rondbreinaald die een wervelend ontwerp creëert na het enten. Beide sokken worden op dezelfde manier gebreid, met naden die respectievelijk aan de "binnenkant" of "buitenkant" van de sok worden uitgevoerd. Ontworpen door Natalia Vasilieva. Beschikbaar in het Engels en Russisch. Afgebeelde projecten van annaper en mawie.

Gratis breipatroon voor zijwaartse exotische whirlpoolsokken – Biais kousenband sokken gebouwd door zijwaarts plat te breien met een rondbreinaald die een wervelend ontwerp creëert na het enten. Beide sokken worden op dezelfde manier gebreid, met naden die respectievelijk aan de "binnenkant" of "buitenkant" van de sok worden uitgevoerd. Ontworpen door Natalia Vasilieva. Beschikbaar in het Engels en Russisch. Afgebeelde projecten van annaper en mawie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*