GEBREID PATROON – The Brink Sweater (2, 3/4, 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, S, M, L maten)

GEBREID PATROON - The Brink Sweater (2, 3/4, 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, S, M, L maten)

Aanbieding voor ALLEEN BREIENPATROON van The Brink Sweater. Deze trui is handgemaakt en ontworpen met comfort en warmte in gedachten … Perfect accessoire voor alle seizoenen. Alle patronen zijn Amerikaans-Engelse schriftelijke instructies in standaard Amerikaanse standaardvoorwaarden. ** Maten inbegrepen 2, 3/4, 5/6,

Aanbieding voor ALLEEN BREIENPATROON van The Brink Sweater. Deze trui is handgemaakt en ontworpen met comfort en warmte in gedachten … Perfect accessoire voor alle seizoenen. Alle patronen zijn Amerikaans-Engelse schriftelijke instructies in standaard Amerikaanse standaardvoorwaarden. ** Maten inbegrepen 2, 3/4, 5/6,

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*