Gemakkelijke dikke, met de hand gebreide deken in één uur

Gemakkelijke dikke, met de hand gebreide deken in één uur

Gemakkelijke dikke, met de hand gebreide deken in één uur: dit project is snel, gemakkelijk en betaalbaar! In deze Instructable zal ik met u de stappen delen die nodig zijn om een ​​mooie deken te maken of te werpen, in ongeveer een uur. Ik heb de mijne gemaakt van chenillegaren en er waren maar 3 strengen voor nodig. Ik zal de detai uitleggen …

Gemakkelijke dikke, met de hand gebreide deken in één uur: dit project is snel, gemakkelijk en betaalbaar! In deze Instructable zal ik met u de stappen delen die nodig zijn om een ​​mooie deken te maken of te werpen, in ongeveer een uur. Ik heb de mijne gemaakt van chenillegaren en er waren maar 3 strengen voor nodig. Ik zal de detai uitleggen …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*